För tidig utlösning. Hur förlänger man ett samlag och fördröjer utlösningen? Olika sätt att fördröja utlösningen.

Män i olika åldrar drabbar av olika störningar som är kopplade till orgasmen. För tidig utlösning är ett mycket vanligt problem och det är ingen hemlighet att det är var tredje man som drabbas. Denna pinsamma olägenhet innebär att man kommer snabbt, redan före samlaget eller direkt i själva början. Man tror ofta att det är endast unga män som starkt reagerar på de fysiska smekningarna som inleder samlaget, men sanningen är att det även rör sig om många äldre män.
Det finns inget värre än sängkammarproblem, därför ska vi beskriva olika problem med tidig utlösning och förklara hur man fördröjer utlösningen med naturliga metoder.

tabletter för för tidig utlösning

Varför får man tidig utlösning­?

För snabb ejakulering har ofta ett psykiskt ursprung. Många män är mycket ambitiösa när det gäller umgänge med kvinnorna vilket framkallar stress under samlaget. Det kan också bero på dåliga erfarenheter från det förflutna, misslyckade samlag som sitter kvar i minnet väldigt länge. Dessutom kan man nämna sådana orsaker som att man saknar erfarenhet, har en felaktig inställning till sex, man är missbrukare osv.

tabletter för potens – läkemedel mot impotens – rangordning av produkter

Ofta, när partner är attraktiv blir den sexuella upphetsningen maximal väldigt snabbt vilket också leder till för tidig utlösning. Det är enkelt och logiskt. Kort och gott kan man beskriva detta problem så: Mannen blir tillfredsställd snabbare än han vill det. Mannen har ingen kontroll över ejakulationen och detta är ofta en anledning till obekväma situationer. Såklart kan detta orsakas också av olika genitourinära sjukdomar som prostatahypertrofi eller erektionsproblem.

För tidig utlösning. Hur förlänger man ett samlag och fördröjer utlösningen?

Är tidig utlösning endast de ungas problem?

Det är sant att de flesta som har problem med tidig utlösning är under den 25-te års ålder. Unga och oerfarna män reagerar väldigt starkt på intima kontakter med kvinnorna vilket ofta leder till tidig utlösning. Vanligtvis klarar man mer med åldern, erfarenheter hjälper också. Men det händer att även de äldre och erfarna männen kommer för snabbt. Då behöver man vidta åtgärder för att bli av med problemet.

För de äldre män rekommenderas medicinsk undersökning för att utesluta sjukdomar och användning av kosttillskott, som hjälper öka ”krafter”.

Hur påverkas relationen av den tidiga utlösningen?

Tyvärr är det oftast en väldigt negativ faktor i relationen. Om den kvinnliga partnern inte är tillfredsställd kan det leda till relationens slut om man inte kan hantera problemet med tidig utlösning. Sexliv är en mycket viktig del av relationen, så om det inte går bra på den fronten sätter man hela förhållandet på spel. Därför bör varje man som är medveten om sina problem och som är mån om relationen vidta åtgärder för att kunna fördröja utlösningen.

tabletter för potens – läkemedel mot impotens – rangordning av produkter

Hur förlänger man ett samlag och fördröjer utlösningen? Var ska vi börja?

Denna fråga ställer sig varje man som har drabbats av problemet. För tidig utlösning innebär inte världens undergång och man kan bota den. Det låter kanske lite konstigt men en anpassad träning kan förbättra våra resultat och definitivt fördröja utlösningen. Det finns många övningar som hjälper att fördröja utlösningen, som exempel kan vi ange APE (Anti Premature Ejaculation) och som vi redan vet samlagens frekvens hjälper onekligen.För tidig utlösning, tidig utlösning

Hur fördröjer man utlösningen? Man kan använda naturliga receptfria potensmedel som är tillgängliga på marknaden. Många innehåller naturliga växtextrakt som har används sedan urminnes tider. De påverkar potensen mycket positivt, exempelvis ginseng.

Om de vanliga metoderna inte hjälper bör man kontakta en sexolog och diskutera andra metoder som hjälper fördröja utlösningen.

Är det svårt att behandla för tidig utlösning?

Om vi är mycket beslutsamma och fördröjning av utlösningen är mycket viktig för oss kan vi uppnå mycket goda resultat. Om vi regelbundet gör övningar mot tidig utlösning och samtidigt använder ett effektivt kosttillskott kan vi bekämpa problemet. Det är viktigt att tro på att man uppnår målet. Att vara modig i relationer med kvinnorna hjälper mycket. Det är ju mannen som bör ta initiativ och tillfredsställer sin partner både psykiskt och fysiskt.

Ibland behöver man tre till sex månader för att märka en tydlig förbättring i sexlivet. Om du inte vill behandla problemet farmakologiskt återstår ingenting annat än att träna själen och kroppen.

tabletter för för tidig utlösning

Hur hanterar man för tidig utlösning på egen hand?

Det finns några sätt att förbättra utlösningens uthållighet. De kallas: psykologiskt-beteendemässiga och sexologiska.

Den första är den kända metoden av Masters och Johnson som säger att man ska trycka på vissa punkter strax före orgasmen, man kan läsa om den här metoden i många publiceringar.

Den andra metoden heter ”start-stop” och säger att man ska sluta stimulera könsorgan när man känner att orgasmen kommer. Kort sagt slutar man penetrera när man känner att ejakulationen kommer och man väntar en stund tills man har fått tillbaka kontrollen över sin kropp.

Den farmakologiska behandlingen som hjälper fördröja tidig utlösning.

Man kan bestämma sig för den farmakologiska behandlingen för att lösa problemet. Då behöver man boka tid hos sexologen som kommer föreslå och vägleda en lämplig behandling. Innan man gör det kan man också testa naturliga medel som förbättrar den sexuella konditionen med hjälp av naturliga ingredienser.

Som alltid behövs i detta fall tålamod och konsekvens. Tidig utlösning kan botas och allt hänger på oss själva.

tabletter för potens – läkemedel mot impotens – rangordning av produkter

Sending
User Rating 0 (1 vote)

Utbildad kemist, verksam som kock och kosmetikatillverkare. I början trodde han inte att han skulle binda sin framtid med skönhet och hälsa, men det blev förutbestämt… som tur. För nuvarande driver han en kostmottagning i Malmö som hjälper många människor att förbättra sitt hälsotillstånd. Vinnaren i många skrivtävlingar inom skönhet och hälsa. Författare till ett sortantal intressanta artiklar tillgängliga på internet.