Några intressanta fakta om penisen som är värda att veta

1. Rökning kan bidra till att penisens storlek blir mindre under erektion. Anledning till detta är rökningens dåliga påverkan på blodcirkulationen. Som man redan vet är erektionen en snabb blodcirkulation i corpus cavernosum i penisen.

2. Visste du att ordet ”penis” kommer från latin? Bokstavligt betyder det ”en svans” vilket egentligen stämmer ganska bra.

3. Har du hört talas om ett djur som har den största penisen? Du tänker säkert på en tjur, en häst eller en älg…men, nej. Den största penisen i världen ägs av ett monstruöst däggdjur, en blåval, dess penis kan ha en storlek upp till 2,5 meter. SPÄNNANDE

4. Det finns en utvecklingsskada som heter ”Diphallia”. En man får två penisar då. Det finns ca. 100 män i världen som har denna utvecklingsskada.

fakta om penisen

5. Den genomsnittliga tiden för den manliga orgasmen är 6 sekunder, medan hos kvinnor dröjer den upp till 23 sekunder. Intressant. Varför är det uppdelat så orättvist?

6. Det visar sig dock att storleken har betydelse för kvinnorna. Kvinnorna vill inte erkänna det och ger alltid indirekta svar. Men enligt undersökningar som har genomförts i olika delar av världen säger över 50% av kvinnor att storleken har betydelse. Det är säkert därför letar många män efter olika metoder för en penisförstoring.

7. Männen behöver ingen hjärna för att få erektion. Män tror ofta att det sitter i deras huvud och det finns kanske lite sanning i det men det visar sig att det är ryggmärgen som ansvarar för den manliga erektionen.

8. I staden Kawasaki i Japan firar man ”penisens dag” som infaller den första söndagen i april. På gatorna dyker upp penisstatyer och på marknadsstånd kan man köpa slickepinnar och andra penisformade prylar. Man behöver inte nämna att delaktighet är väldigt hög under firandet, det kommer såklart även gäster från hela världen.

9. Under erektionen växer penisen ca. 60 %.

10. Män har dagligen ca. 11 ståndepisoder på dagen och ca. 9 på natten. Det är inte så dåligt.

Ranking över produkter för större penis – jämförelse

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Utbildad kemist, verksam som kock och kosmetikatillverkare. I början trodde han inte att han skulle binda sin framtid med skönhet och hälsa, men det blev förutbestämt… som tur. För nuvarande driver han en kostmottagning i Malmö som hjälper många människor att förbättra sitt hälsotillstånd. Vinnaren i många skrivtävlingar inom skönhet och hälsa. Författare till ett sortantal intressanta artiklar tillgängliga på internet.