Vad är den rätta penislängden? Vad visar statistiker och har vi någonting att skämmas över när vi jämför oss med de andra?

I den här artikeln ska vi behandla det här ämnet. Ämnet som man inte riktigt vill diskutera och som känns hemlighetsfullt. Nämligen: Vad är den rätta penislängden? Många män funderar säkert ibland om storleken på deras penis är genomsnittlig eller den kanske ligger över genomsnittet? Utifrån det psykologiska perspektivet är det en väldigt intressant frågeställning eftersom vissa män kanske har komplex men de borde i själva verket vara nöjda med sina penisar. Vi ska försöka undersöka detta ämne för de som vill få lite mer kunskap.

För det första: Hur mäter man penisen på ett korrekt sätt?

Den exakta längden på en penis som är i vila samt vid stånd får du veta endast om du mäter på ett korrekt sätt. Penisen mäter man varken underifrån eller ovanifrån. Man mäter den på sidan. Lägg en linjal på sidan både när organet är i vila och vid stånd så att linjalen når blygdbenet. Du får inte glömma att om du mäter penisen i erigerat tillstånd måste den nå sin maximala storlek. När det gäller diametern behöver man ett måttband eller man mäter med ett snöre som man lägger sedan på linjalen.

Ranking över produkter för större penis – jämförelse

Vilken storlek har en genomsnittlig penis? Vad är den genomsnittliga längden och tjockleken?

Hur mäter man penisen på ett korrekt sätt

Tack vare en undersökning som genomförts med en grupp ca. 14,5 tusen män har forskarna konstaterat vad är den genomsnittliga penisstorleken. Man får direkt betona att det inte finns något samband mellan penisens storlek och andra karakteristiska drag som fotens storlek eller kroppens längd. I vila är en genomsnittlig penis 9,16 cm lång och dess diameter är 9,31 cm. I erigerat tillstånd är den 13,12 lång och dess diameter är 11,66 cm. De ovannämnda värden är ett resultat av flera undersökningar.

Jämförelse av penislängder hos olika nationer

Enligt statistiker där olika nationer och geografisk härkomst jämfördes är penisens längd likadan. 2015 har man genomfört undersökningar i London som bekräftade tesen om att det längsta organet har personer som kommer från sådana länder som Kongo, Ecuador eller Ghana där den genomsnittliga längden ligger på 17 cm. I Europa ligger Ungern bäst till med den genomsnittliga längden på 16 cm. De minsta penisarna har asiater, ca. 10 cm långa.

Har storleken betydelse? Längden? Tjockleken? Eller är det verkligen så att en bra teknik är viktigast?

Enligt undersökningar som genomfördes av BMC Women’s Health ville kvinnorna ändra inte på penisarnas längd utan på dess diameter. Kvinnorna upprepar ofta att storleken inte har någon större betydelse och det som är viktigt är passion och kreativitet. Men frågan är om det de säger är hela sanningen. Många män bestämmer sig för en penisförstoring trots att deras partner inte kräver det. Det verkar att de gör det för dem själva i så fall.

Sammanfattningsvis kan man säga att penisens storlek hamnar någonstans mellan 10–15 cm och att det är tillräckligt för att få ett lyckat samlag.

Ranking över produkter för större penis – jämförelse

Sending
User Rating 5 (2 votes)

Utbildad kemist, verksam som kock och kosmetikatillverkare. I början trodde han inte att han skulle binda sin framtid med skönhet och hälsa, men det blev förutbestämt… som tur. För nuvarande driver han en kostmottagning i Malmö som hjälper många människor att förbättra sitt hälsotillstånd. Vinnaren i många skrivtävlingar inom skönhet och hälsa. Författare till ett sortantal intressanta artiklar tillgängliga på internet.